Service & Support contract tussen Doel Delfland en Inner Join getekend

hhellinga
23/08/2018

Op donderdag 23 augustus 2018 hebben Doel Delfland en Inner Join hun handtekeningen gezet onder een tweejarige overeenkomst. De overeenkomst houdt in dat Inner Join voor de Doel Dagbesteding app o.a. gaat zorgdragen voor de verdere ontwikkeling van de app en bijbehorende website, en de helpdesk-functie gaat vervullen.
Vlnr staand: Jasper de Haan (GGZ Delfland), Hylke Hellinga (Inner Join) en Henk Gorel (Doel Delfland). Vooraan schudden Lex Rutgers (directeur Doel Delfland) en Eric Wagter (Inner Join) de handen na het ondertekenen van de overeenkomst.

Welkom bij Inner Join.

Wij ontwikkelen mobiele apps, websites, leveren consultancy en verzorgen trainingen.
Neem Contact Op
KvK 71765255
btw-id NL001991060B22