COPE 2 in de maak

Eric Wagter
08/12/2022

In 2021 lanceerde Inner Join, in samenwerking met het Erasmus MC, de COPE (COVID Outcome Prediction in the Emergency Department) app. Deze app wordt gebruikt op spoedeisende hulpafdelingen (EDS) als beslissingsondersteund hulpmiddel door middel van een klinische voorspellingsmodel.

Inmiddels wordt er nieuw COVID onderzoek gedaan binnen het Erasmus MC. De resultaten hiervan zullen worden ondergebracht in een nieuw COPE-project: COPE 2. Waar COPE nog bestond uit apps voor Android en iOS zal COPE uitgebreider worden. Flexibeler om het voorspellende vermogen on-the-fly te kunnen aanpassen en verbeteren.

Meer informatie over dit project? Stuur ons een email of neem telefonisch/whatsapp contact op.

Welkom bij Inner Join.

Wij ontwikkelen mobiele apps, websites, leveren consultancy en verzorgen trainingen.
Neem Contact Op
KvK 71765255
btw-id NL001991060B22