COPE 2 live

Eric Wagter
22/06/2023

In 2021 lanceerde Inner Join, in samenwerking met het Erasmus MC, de COPE (COVID Outcome Prediction in the Emergency Department) app. Deze app wordt gebruikt op spoedeisende hulpafdelingen (EDS) als beslissingsondersteund hulpmiddel door middel van een klinisch voorspellingsmodel.

In 2022 is er nieuw COVID onderzoek gedaan binnen het Erasmus MC. De resultaten hiervan zijn ondergebracht in een nieuw COPE-project: COPE 2. Waar COPE nog bestond uit apps voor Android en iOS is COPE 2 uitgebreider worden. Flexibeler om het voorspellende vermogen on-the-fly te kunnen aanpassen en verbeteren.

Meer informatie over dit project? Stuur ons een email of neem telefonisch/whatsapp contact op.

Welkom bij Inner Join.

Wij ontwikkelen mobiele apps, websites, leveren consultancy en verzorgen trainingen.
Neem Contact Op
KvK 71765255
btw-id NL001991060B22