De Doel Dagbesteding App

Download de Dagbesteding App

Ontdek het op Google Play Download on the App Store

Aantal Downloads

2093

935

Functionaliteit

Filteren

In de app zijn diverse filtermogelijkheden opgenomen. Er kan worden gefilterd op (woon)plaats, locatie en afdeling. Daarnaast kan er ook alfabetisch door het aanbod worden gebladerd.

Nieuws

De app toont nieuwsberichten die geplaatst zijn door de dagbestedingsafdelingen. Door een koppeling met Twitter en Facebook zijn ook van deze media berichten en evenementen te bekijken.

Overzicht

Geeft een overzicht van alle dagbestedingsactiviteiten met relevante informatie. Er kan tevens getoond worden welke activiteiten vandaag nog gaan beginnen of al bezig zijn, inclusief tijden en afstand.

Zoeken

De app bevat een zoekfunctie voor vrije tekst of door tags - voorgedefinieerde eigenschappen - te gebruiken die gekoppeld zijn aan activiteiten.

Agenda

De agendafunctie geeft een overzicht per dag, week of maand van alle activiteiten. Uiteraard kan er gefilterd worden, op afdeling en activiteit. De agenda van de app kan worden gekoppeld met uw eigen agenda.De agendafunctie geeft een overzicht per dag, week of maand van alle activiteiten. Uiteraard kan er gefilterd worden, op afdeling en activiteit. De agenda van de app kan worden gekoppeld met uw eigen agenda.

Plaza

De plaza is een plek binnen de app waar afdelingen hun producten en diensten kunnen aanbieden. Voorzien van o.a. omschrijving, eventuele voorraad en prijzen.

Meer

De app bevat nog veel meer informatie. Onder andere het privacybeleid, voorwaarden voor deelname en een "help-functie".

Meldingen

De app heeft de mogelijkheid om meldingen, ook wel notificaties, te ontvangen. Wanneer een dagbestedingsafdeling een bericht plaatst krijgt de gebruiker hiervan een melding. Deze meldingen zijn per afdeling aan en uit te zetten.

Over het project

De Dagbesteding app is het resultaat van een ICT innovatieproject van twee jaar uitgevoerd binnen GGZ Delfland.

De twee ontwikkelaars (Eric Wagter en Hylke Hellinga) uit het project team hebben het project overgenomen en verzorgen nu, onder de naam Inner Join, de ondersteuning en ontwikkeling van de app.

De Doel Dagbesteding app (Doel is de organisatie die o.a. de dagbesteding voor GGZ Delfland verzorgt) is een app voor Android en iOS (Apple) en geeft een overzicht van het volledige aanbod aan dagbestedings-activiteiten van Doel Delfland.

De Dagbesteding app behelst meer dan u wellicht vermoedt. Het is niet alleen een hulpmiddel van cliënten, maar wordt ook gebruikt door behandelaren en verplegend personeel. Vaak om samen met de cliënt tot een passende dagbesteding te komen.

De app is het meest zichtbare onderdeel in dit project. Echter, alles wat in de app getoond kan worden wordt ook ingevoerd en up-to-date gehouden. Om dat te verzorgen is een website beschikbaar waarop geautoriseerde personen (meestal werknemers van de organisatie) kunnen inloggen. Wijzigingen aan activiteiten, wijzigingen in het rooster, maar ook het plaatsen van berichten met of zonder notificatie, zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden van de website.
Volg jouw favoriete activiteiten
Zoek op locatie, afdeling en tijdstip
Vind makkelijk nieuwe activiteiten
Bekijk services en producten in de plaza
En nog veel meer!
"Je kunt alle activiteiten zien"
Jordy B
Team User Panel

Welkom bij Inner Join.

Wij ontwikkelen mobiele apps, websites, leveren consultancy en verzorgen trainingen.
Neem Contact Op
KvK 71765255
btw-id NL001991060B22