Samenwerking

De KEN group is een allround technisch dienstverlener, welke ouderwets vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.
Als je psychische of andere problemen hebt, is het soms moeilijk om structuur in je dag aan te brengen. De medewerkers van Doel Delfland kunnen je daarbij helpen.
Qexpertise is een landelijk opererende consultancy organisatie gespecialiseerd in software oplossingen Exact en Microsoft Dynamics NAV.
Natuurlijk leven, wie wil dat nou niet?! Wij vinden dat in ieder geval héél belangrijk. In ons dagelijks leven hanteren wij daarom een zo natuurlijk mogelijke levenswijze, met oog voor onze gezondheid, dierenwelzijn en het milieu.
Bij GGZ Delfland helpen we kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen de regie over hun leven te hervinden.
Q-RY Solutions is een technische organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van technische support en consultancy op database management systemen (DBMS) in netwerkomgevingen.
Specialistische geestelijke gezondheidszorg in Gelderland. De taken op het gebied van de algemene geestelijke gezondheidszorg zijn per 1 januari 2021 gebundeld in Stichting Pro Persona GGz voor zowel specialistische geestelijke gezondheidzorg als voor basis geestelijke gezondheidszorg.

Expertise

Consultancy in samenwerking met Qexpertise
MS SQL Reporting in samenwerking met Qexpertise
Website ontwikkeling tbv de Dagbesteding app
Databases (MS SQL, MySQL, PostgreSQL), ontwikkeling en training.
Website ontwikkeling en training
App ontwikkel omgeving

Welkom bij Inner Join.

Wij ontwikkelen apps en websites, leveren (Exact) consultancy en verzorgen trainingen.
NEEM CONTACT OP
KvK 71765255
btw-id NL001991060B22
envelope-oexternal-linkphone