Recent Posts

Detract yet delight written farther his general. If in so bred at dare rose lose good. Feel and make two real miss use easy.
29 november 2020
Dagbestedingapp Zin! voor Pro Persona live

Pro Persona is een GGZ in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Vorige week is de dagbesteding app, Zin! genaamd, voor Pro Persona Wolfheze live gegaan. Wij hebben, dankzij een fijne samenwerking met diverse mensen van Pro Persona, met veel plezier aan dit project gewerkt. En zowel Pro Persona als Inner Join zijn […]

Read More
14 januari 2020
Haagse Schaakbond kiest voor Inner Join

Op woensdag 19 juni 2019 is tijdens de algemene ledenvergadering van de Haagse Schaakbond met grote meerderheid gestemd voor Inner Join als preferred partner voor de ontwikkeling van de nieuwe website. We zijn zeer verheugd en trots!

Read More
14 december 2019
Doel app team was aanwezig bij de "Familie en cliënten middag FACT Delft 2019

Op Zaterdag 18 mei waren we aanwezig op het jaarlijkse familie + cliënten middag georganiseerd voor het FACT Delft. Er waren ongeveer 55 aanwezigen. Tijdens de presentatie is uiteengezet wat het belang is van dagbesteding en hoe de Doel Dagbesteding app daarbij een belangrijke rol kan vervullen.

Read More
14 december 2019
Service & Support contract tussen Doel Delfland en Inner Join getekend

Op donderdag 23 augustus 2018 hebben Doel Delfland en Inner Join hun handtekeningen gezet onder een tweejarige overeenkomst. De overeenkomst houdt in dat Inner Join voor de Doel Dagbesteding app o.a. gaat zorgdragen voor de verdere ontwikkeling van de app en bijbehorende website, en de helpdesk-functie gaat vervullen. Vlnr staand: Jasper de Haan (GGZ Delfland), […]

Read More

Welkom bij Inner Join.

Wij ontwikkelen apps en websites, leveren (Exact) consultancy en verzorgen trainingen.
NEEM CONTACT OP
KvK 71765255
btw-id NL001991060B22
envelope-ophone